Velkommen! Viden om Malervarer Før du maler Spørgsmål Nyheder >WEBSHOP< Kontakt

Velkommen til WOLF's

Service, kvalitet og
hensyn til miljøet


Kunderne siger

Kontakt


Velkommen til WOLF's

Wolfs Linolie- og Tr�tj�refabrikWOLF's Linolie- & Trætjærefabrik er Danmarks største producent af maling, træbeskyttelse og skibslak baseret på naturens egne materialer.

Vi begyndte for mere end 40 år siden som specialister i vejstriber, bevaringsværdige bygninger, træhuse og gamle skibe. Lige siden har vi oplevet en støt stigende interesse for vores produkter, der i dag anvendes inden for mange forskellige områder.

Vores mål er at fremstille kvalitetsprodukter, som lever op til den moderne forbrugers krav om holdbarhed, effektivitet og hensyn til miljøet.

Basis i vores produktion er koldpresset linolie af fineste kvalitet. Olien raffineres og renses for næringsstoffer og urenheder efter gammelkendte metoder kombineret med metoder, som er udviklet her på fabrikken.

Tilbage har vi de klare, gyldne dråber, hvis evne til at trænge dybt ind i træværk, udvide sig, hærde og give en modstandsdygtig, men alligevel diffusionsåben og fleksibel overfalde, er forbedret i en sådan grad, at vi uden brug af opløsningsmidler og kemikalier kan fremstille træbeskyttelse, som er blandt de bedste og mindst miljøskadelige på markedet.

Processen tager op til tre måneder og er hemmeligheden bag vores koncept en metode, som har eksisteret og fungeret som træbeskyttelse i mere end 500 år.

Vi forhandler også vægmaling, bygningsmaling, skibslak, kunstartikler og alt, hvad du skal bruge for at opnå de bedste resultater, når du maler, vedligeholder og sætter i stand.

Læs mere om WOLF's malervarer her eller kig dig omkring i WOLF's WEBSHOP.

WOLF's bedst i DTI-test:
Beskytter dit træværk i 15-25 år!

WOLF's linoliemaling alene i spidsen i test under verdens mest ekstreme vejrforhold. Læs mere her >>>


WOLF's nyhedsbrev pr. mail

Få nyheder, information og gode tilbud pr. mail. Tilmelding til WOLF's nyhedsbrev her >>>


Fakta om linoliemaling

Der er sagt og skrevet meget om linoliemaling. En del er gode og informative artikler, men desværre også historier, som er det rene sludder.

Derfor har WOLF's udgivet Fakta om linoliemaling, som kan hentes her.


Kemikalieloven skader milj�et!

Kemikalieloven virker stik mod hensigten. I stedet for at bremse brugen af kemikalier, blåstempler Miljøstyrelsen med kemikalieloven i hånden et støt stigende overforbrug. Læs mere i
åbent brev til Miljøministeren >>>